Tilmeld link   Om Forbrugerportalen   Reklameinformation Til forsiden

Forbrugerportalen introducerer kommercielle kategorier


Se alle nyheder

Nye kategorier for websites, som har til formål at sælge og/eller reklamere for produkter til private.

[5.5.2003]

Hidtil har Forbrugerportalen udelukkende optaget websites, som var relativt ukommercielle - det vil sige, websites som gratis gav brugere en værdi uden at reklamere i overdreven grad for en enkelt virksomheds produkter.

Dermed har en lang række websites, som kunne være gavnlige for Forbrugerportalens brugere, været udelukkede fra optagelse i Forbrugerportalens katalog. Feedback fra Forbrugerportalens brugere og de data der fremkommer fra registreringer af søgninger, har nu ført til en ændring af den redaktionelle linje.

Derfor introducerer Forbrugerportalen nu begrebet Kommercielle kategorier. I disse kategorier optages websites som henvender sig til private brugere med det formål at sælge og/eller reklamere for produkter.

I modsætning til ukommercielle kategorier opkræves der betaling for optagelse i de kommercielle kategorier. Det er et gebyr på 495 kr. årligt.

Kommercielle kategorier vil være mærket med et K-symbol, og deres navn vil være orange. På samme måde vil kommercielle links blive vist med orange skrift, så Forbrugerportalens brugere aldrig er i tvivl om et link har betalt for optagelse i Forbrugerportalen eller ej.

Ligesom for ukommercielle kategoriers vedkommende vil der også være skrappe redaktionelle kriterier for optagelse i kommercielle kategorier.


De nye kategorier

I første omgang har Forbrugerportalen valgt at udbygge kataloget med 10 nye kommercielle kategorier. Flere vil blive føjet til efterhånden, blandt andet bestemt af hvilken efterspøårgsel der er på forskellige områder.

De nye kategorier er:
Auktions-princippet

Samtidig med indførelsen af kommercielle kategorier indfører Forbrugerportalen også et auktions-princip for de links der optages i disse kategorier. Det gør Forbrugerportalen til Danmarks første pay-for-placement-søgemaskine.

Auktions-princippet gør det muligt at byde på side 1-placeringer i kategorien for et helt kvartal.


Læs mere om kommercielle kategorier og auktionsprincippet her...

Prøv en demoudgave af en brugerkonto her...



Samarbejdspartnere

Reklameinformation

Orange kategorier på Forbrugerportalen

Om Forbrugerportalen

Nyt på nettet

Kriterier for optagelse i Forbrugerportalen

Hvad er en forbruger?

Forbrugernes Internetportal

Datafortrolighedspolitik

Nyheder

Kontakt os