Tilmeld link   Om Forbrugerportalen   Reklameinformation Til forsiden

Få topplacering i Google


Se alle nyheder

- ved at tilmelde dit website til Forbrugerportalen.

[6.10.2003]

Som de fleste ved, er Google den førende søgemaskine på verdensplan. Det skyldes, at Google har været exceptionelt dygtig til at give brugerne relevante søgeresultater. Deres hemmelige våben (som ikke er så hemmeligt længere) er linkrelevans - eller PageRank, som de kalder deres patenterede system.

Når Google skal bestemme, hvilke websites der skal først i listen over søgeresultater, lægger søgemaskinen vægt på hvem, og hvor mange, der linker til de enkelte websites. Især links fra kataloger (directories eller link-samlinger) som Yahoo eller Forbrugerportalen giver mange points.

Så derfor gælder det bare om at blive optaget i så mange kataloger som muligt, så er sagen bøf - ikke sandt? Ikke helt. For i mange tilfælde kan Google ikke læse og følge links fra katalogerne.


Uforståelige links

Problemet opstår, når katalogerne - for eksempel med det formål at sælge annoncer - ønsker at registrere, hvor mange der klikker på hvert enkelt link.

For at kunne gøre det, bliver de nødt til at ændre linket. Hvis der før stod f.eks. www.forbrugerportalen.dk, vil det blive ændret til noget i retning af redir.asp?URL=www.forbrugerportalen.dk. Og et sådant link kan Googles robot ikke forstå. Så den opdager aldrig, at dit website faktisk har et link fra det pågældende katalog.

På Forbrugerportalen linkes der direkte til dit website. Det gør Forbrugerportalen til et af de få kataloger i Danmark, som kan hjælpe dig med at forbedre dine placeringer i Googles søgeresultater.

Og så kan det oven i købet være gratis at få dit website optaget i Forbrugerportalen. Det kræver bare at du har et indhold af høj kvalitet, og at dit website er relevant i forhold til én af Forbrugerportalens ikke-kommercielle kategorier. For de kommercielle kategorier (f.eks. Job, Online auktioner, Ejendomsmæglere osv.) opkræves et årligt gebyr på 495 kr.


Klik her for at tilmelde et link




Samarbejdspartnere

Reklameinformation

Orange kategorier på Forbrugerportalen

Om Forbrugerportalen

Nyt på nettet

Kriterier for optagelse i Forbrugerportalen

Hvad er en forbruger?

Forbrugernes Internetportal

Datafortrolighedspolitik

Nyheder

Kontakt os